14 червня 2023
1100

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту проведе чергове засідання в режимі онлайн.

Порядок денний:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2023 рік" щодо збільшення видатків на виплати військовослужбовцям за рахунок акцизного податку з мінімальних роздрібних цін на алкогольні напої, (реєстр. № 9251, н.д. Г. Мазурашу).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо збільшення видатків на виплати військовослужбовцям (у воєнний час) та спортивно-оздоровчу та реабілітаційно-спортивну інфраструктуру за рахунок акцизного податку з мінімальних роздрібних цін на алкогольні напої, (реєстр. № 9252, н.д. Г. Мазурашу).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо встановлення акцизного податку з мінімальних роздрібних цін на алкогольні напої з метою збільшення видатків на виплати військовослужбовцям (у воєнний час) та спортивно-оздоровчу та реабілітаційно-спортивну інфраструктуру, (реєстр. № 9253, н.д. Г.Мазурашу).

Проект Закону про внесення змін до статті 127 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за залучення дітей до порушення правил дорожнього руху, (реєстр. № 9289, н.д. В. Крейденко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо покращення керованості та адміністрування соціальної підтримки сімей та демографічної політики, (реєстр. № 9318, н.д. В. Струневич та інші).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" про підвищення ефективності прийняття рішень, направлених на забезпечення захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, (реєстр. № 9324, н.д. В. Гнатенко та інші).

Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування