06 червня 2023
1830

Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики проведе швейцарсько-український медіафорум: «Незалежні медіа як важлива опора демократії» у змішаному форматі.

Організатори події: Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики, Український парламентський інститут, Посольство Швейцарії в Україні, Швейцарський фонд демократії.

У межах заходу заплановано проведення гібридної панельної дискусії на тему: «Незалежні медіа як важлива опора демократії: як медіа можуть зміцнювати демократію у воєнний час?». Панельна дискусія буде присвячена ролі незалежних медіа у зміцненні демократії під час конфліктів та криз. Дискусія охопить теми: що таке незалежні медіа, і чому вони є ключовим стовпом демократії, з якими викликами незалежні медіа стикаються у воєнний час тощо.

У події візьмуть участь народні депутати України, представники Посольства Швейцарії в Україні, Українського парламентського інституту, Швейцарського фонду демократії, медіаексперти та ін.

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб приєднатися до дискусії про роль медіа у демократичному суспільстві. Трансляція форуму — на сторінці Українського парламентського інституту в Facebook: https://www.facebook.com/ukrainianparliamentaryinstitute

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування