12 червня 2023
1500

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади,  місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проведе засідання круглого столу на тему: «Розвиток громадської участі в процесі формування владних рішень на рівні місцевого самоврядування» в режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Порядок денний:

- ознайомлення із сучасним станом громадської участі в Україні та обговорити перспективи його вдосконалення крізь призму проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та інших законодавчих актів України щодо народовладдя на рівні місцевого самоврядування» (№ 7283);

- розгляд міжнародні стандарти та практики демократії участі, кращі практики впровадження інструментів громадської участі на рівні територіальних громад України.

У заході візьмуть участь народні депутати України, представники органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, громадськості, міжнародних інституцій.

Захід відбудеться за сприяння та підтримки громадської організації «Український незалежний центр політичних досліджень» та Проекту Ради Європи «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період».

Початок реєстрації о 14:30.

Контактна особа щодо організації засідання круглого столу – головний консультант секретаріату Комітету Ірина Ляшко (конт. тел.: 255-25-33, e-mail: liashko-i@rada.gov.ua).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування