31 травня 2023
1100

Комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування проведе чергове засідання в режим відеоконференції.

Порядок денний:

Законопроекти, щодо яких Комітет визначено головним:

Про перегляд висновку на проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Дисциплінарний статут служби цивільного захисту" (реєстр. № 3751 від 26.06.2020),  внесений Кабінетом Міністрів України.

Законопроекти, до яких Комітет має подати свої пропозиції:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення системи управління об’єктами інженерної інфраструктури меліоративних систем державної власності (реєстр. № 7577 від 21.07.2022), поданий народним депутатом України   Чорноморовим А.О. та іншими народними депутатами України.

Проект Закону про проекти національного інтересу у сфері енергетики (реєстр. № 9138 від  22.03.2023), внесений Кабінетом Міністрів України.

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання діяльності у сфері охорони життя та пошуку і рятування людей на морі (реєстр. № 9283 від 10.05.2023),  внесений Кабінетом Міністрів України.

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо додаткових заходів зміцнення морської безпеки держави та регулювання діяльності у сфері охорони життя та пошуку і рятування людей на морі (реєстр. № 9283-1 від 23.05.2023), поданий народним депутатом України Клименко Ю.Л. та іншими народними депутатами України.

Питання для розгляду:

Про персональний склад підкомітетів Комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Щодо діяльності робочих груп Комітету з питань екологічної політики та природокористування.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування