13 квітня 2023
1100

 

Відкритий діалог на тему: «Оптимізація адміністративно-територіального устрою та її вплив на територіальну організацію і адміністрування виборів» відбудеться на майданчику підкомітетів з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування і з питань виборів, референдумів та інших форм безпосередньої демократії Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

У межах заходу планується обговорити цілі, етапи реформування та основні виклики, обумовлені військовою агресією російської федерації проти України, у сферах місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою України, служби в органах місцевого самоврядування та виборчого законодавства із врахуванням особливостей Харківської області, а також окреслити зміст комплексних законодавчих змін із зазначених питань.

До участі в обговоренні запрошені народні депутати України, представники державних органів, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних та міжнародних організацій та інституцій, науковці та експерти.

Захід відбудеться 13 квітня об 11:00 у змішаному форматі (м. Харків та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM) за сприяння та підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Контактна особа з організаційних питань щодо забезпечення проведення заходу: Каніковська Вероніка Олегівна – головний консультант секретаріату Комітету, тел. 044 255 23 19, kanikovska@rada.gov.ua.

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування