23 березня 2023
1000

 

  У Комітеті Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відбудеться підсумкове експертне обговорення проекту Закону про службу в органах місцевого самоврядування (реєстр. № 6504).

Впродовж січня – березня поточного року за ініціативи народного депутата України, голови підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування Комітету В.Безгіна на майданчику підкомітету відбулася низка експертних обговорень проекту Закону про службу в органах місцевого самоврядування (реєстр. № 6504), що готується до другого читання.

Верховна Рада України прийняла за основу вказаний законопроект за наслідками розгляду у першому читанні 16 листопада 2022 року.

У межах обговорень за участі представників органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, державних органів, вітчизняних та міжнародних організацій, громадського середовища відбулося опрацювання поданих суб’єктами права законодавчої ініціативи поправок та пропозицій до законопроекту.

23 березня поточного року о 10:00 відбудеться підсумкове експертне обговорення опрацьованого нормативного матеріалу на платформі Zoom. Онлайн-трансляцію засідання можна буде переглянути на YouTube каналі Комітету та його сторінці у Facebook.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування