20 березня 2023
1600

 

Тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради України з питань захисту прав інвесторів проведе чергове засідання.

До складу ТСК з питань захисту прав інвесторів входять народні депутати:  Галина Янченко, Олександр Ковальчук, Артем Культенко, Владлен Неклюдов, Денис Маслов, Олексій Мовчан, Анна Пуртова, Павло Фролов, Андрій Ніколаєнко, Сергій Лабазюк, Лариса Білозір, Олег Макаров, Олег Синютка.

Порядок денний:

- Визначити заходи реагування на звернення інвесторів на адресу Спецкомісії станом на березень 2023 року.

- Слухання щодо звернення компанії «Рисоіл» щодо реалізації інвестиційного проекту у морському торговельному порту «Чорноморськ».

«Рисоіл» – один з найбільших експортерів зернових, сирої олії та побічних продуктів переробки соняшнику з України. За останні 5 років «Рисоіл» інвестував в інфраструктуру портів «Чорноморськ» та «Південний» понад 2 млрд. гривень. Впродовж 2020-2021 років компанією сплачено понад 250 мільйонів гривень податків. Вартість нового інвестиційного проекту, який знаходиться на завершальному етапі в порту «Чорноморськ», становить 1,2 млрд грн.

Під час засідання, народні депутати-члени Спецкомісії розглянуть звернення щодо реалізації інвестиційного проекту в порту «Чорноморськ» та перешкод, з якими зіштовхнувся інвестор, в процесі реалізації цього інвестиційного проекту.

З питань акредитації ЗМІ звертатися за тел.: 095-547-30-54


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування