13 лютого 2023
1000

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проведе, відповідно до Плану своєї роботи на період дев’ятої сесії Верховної Ради України IХ скликання, круглий стіл на тему: «Реформа системи оплати праці державних службовців як складова європейської інтеграції України».

Під час круглого столу планується:

-         презентація поданого Урядом України проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державну службу» щодо впровадження єдиних підходів в оплаті праці державних службовців на основі класифікації посад» (реєстр. № 8222);

-         обговорення актуального стану реформи системи оплати праці державних службовців;

-         діалог щодо дорожньої карти реформи на 2023-2024 роки.

До участі у роботі круглого столу запрошені народні депутати України, представники державних органів, вітчизняних і міжнародних організацій, громадського середовища.

Захід проводиться у партнерстві з Комітетом  Верховної Ради України з питань бюджету, Національним агентством України з питань державної служби за сприяння та підтримки проекту Європейського Союзу «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU 4 PAR).

Захід відбудеться у режимі відеоконференції на платформі ZOOM. Online трансляція здійснюватиметься на YouTube каналі Комітету.

Контактна особа: заступник керівника секретаріату Комітету Маковський Олександр Анатолійович, тел.: (044) 255-31-47, e-mail: makovskyi@rada.gov.ua.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування