24 січня 2023
1730

24 січня українська делегація на чолі з Першим заступником Голови Верховної Ради України Олександром Корнієнком візьме участь у засіданні Комітету Європейського Парламенту із закордонних справ (АФЕТ).

До складу делегації також входять Представник України при Європейському Союзі Всеволод Ченцов, заступник голови Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, Голова постійної делегації України в ПА НАТО Єгор Чернєв, Голова Комітету з питань бюджету Роксолана Підласа, заступниця Голови Комітету з питань правоохоронної діяльності Галина Михайлюк та Голова Комітету з питань інтеграції України до Європейського Союзу Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Час: 17:30-18:30 (за Брюсселем).

Трансляція доступна за посиланням: https://multimedia.europarl.europa.eu/en/webstreaming/afet-committee-meeting_20230124-1630-COMMITTEE-AFET 

Довідково. Комітет Європейського Парламенту із закордонних справ — один з двадцяти постійних комітетів Європейського Парламенту — відповідальний за просування, впровадження та моніторинг зовнішньої політики Європейського Союзу. У межах Комітету діють два підкомітети: Підкомітет з прав людини (DROI) та Підкомітет з питань безпеки та оброни (SEDE).


 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування