12 грудня 2022
1100

 


12 грудня об 11:00 відбудеться круглий стіл на тему:  «Визначення правового статусу міських агломерацій як одного з елементів місцевого самоврядування України».

Під час засідання круглого столу буде презентовано проект Закону України «Про агломерації», розроблений Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

Організатор заходу - Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування у партнерстві з Міністерством розвитку громад та територій України, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» за сприяння Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні».

До участі у роботі круглого столу залучено широке коло учасників, зокрема народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, експертів, представників вітчизняних і міжнародних організацій та інституцій.

Захід відбудеться у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.



Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування