06 грудня 2022
1000

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук візьме участь в онлайн-форматі у 3-му Міжнародному форумі «Людський капітал: Безпека. Відновлення. Євроінтеграція», який відбудеться 8-9 грудня.

Міжнародний форум «Людський капітал: Безпека. Відновлення. Євроінтеграція» покликаний сприяти узгодженій діяльності законодавчої та виконавчої влади, роботодавців, професійних спільнот, а також використанню всіх можливостей міжнародного співробітництва для розвитку Національної системи кваліфікацій України та її інтеграції в європейський та світовий простір.

Забезпечення стійкого економічного зростання, швидка інтеграція в загальноєвропейський простір з його високими стандартами якості життя — такою буде відповідь України на військову агресію росії.

Модернізація ринку праці, розвиток освіти впродовж життя, формування спільних з ЄС інструментів взаємовизнання професійних та освітніх кваліфікацій — ось візія розвитку.

Під час форуму будуть обговорюватися завдання розбудови Національної системи кваліфікацій та її входження в європейську систему кваліфікацій:

надання міжнародного виміру Національній рамці кваліфікацій;

підходи та інструменти забезпечення якості розроблення та присвоєння кваліфікацій;

напрями удосконалення освітніх та професійних стандартів, включно з регульованими професіями;

розроблення нових сучасних кваліфікацій у сфері безпеки і оборони.

Форум відбудеться у гібридному форматі: офлайн та онлайн із прямою трансляцію в YouTube (https://www.youtube.com/@nqa/featured) та Fаcebook (https://www.facebook.com/nakgovua).

До участі у Форумі запрошено, окрім Голови Українського Парламенту, представників Уряду, керівництво Офісу Президента України, директора Європейського фонду освіти (ETF), керівника проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України», народних депутатів України, міжнародних експертів.

Минулого року міжнародний форум «Людський капітал.2030» зібрав майже 10 тисяч онлайн глядачів з України та країн ЄС, протягом двох днів виступило 53 спікери.

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування