29 листопада 2022
1300

 

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики, яке відбудеться у режимі відеоконференції.

 Порядок денний:

I. Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд Верховної Ради України Комітет приймає участь (індекс 1)

1. Про проект Закону про внесення змін до Закону України про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів щодо розблокування можливості управління корпоративними правами переданими в управління Національному агентству (реєстр. № 8184, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Янченко Г.І., Швець С.Ф. та інші).

II. Проекти нормативно-правових актів, які опрацьовуються Комітетом на предмет відповідності вимогам антикорупційного законодавства та з метою проведення антикорупційної експертизи

2. Про проекти нормативно-правових актів (проекти законів України реєстр. №№ 8050, 8172, 8158, 8166 (із зауваженнями), 8169, 5840, 8082, 0163, 0172, 8224, 5344-д, 8123).

III. Проекти нормативно-правових актів, які потребують додаткової правової оцінки

3. Про проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання» та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення контролю та моніторингу державної допомоги суб’єктам господарювання (реєстр. № 5648, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Підласа Р.А., Наталуха Д.А.  та інші).

 Різне

4. Про презентацію Дослідницької служби Верховної Ради України.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування