24 листопада 2022
0900

 

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко на чолі парламентської делегації 24-26 листопада перебуватиме з робочим візитом у м.Сеул, Південна Корея. Перший віцеспікер відвідає Республіку Корея у межах візиту української парламентської делегації до країн Південно-Східної Азії.

До складу делегації також входять народні депутати України, члени Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва: голова Комітету Олександр Мережко та членкиня Комітету Ольга Руденко.

Робочий візит має на меті поглиблення міжпарламентської співпраці в регіоні Глобального Півдня, зокрема, з країнами Південно-Східної Азії.

У межах візиту заплановані двосторонні зустрічі на міжпарламентському рівні, а також зустрічі з урядовими колами Республіки Корея.

Напередодні, 21-23 листопада, парламентська делегація перебувала з робочим візитом у Королівстві Камбоджа. Українські парламентарії взяли участь у 43-ї Генеральній асамблеї Міжпарламентської асамблеї Асоціації держав Південно-Східної Азії (МА АСЕАН, ASEAN Inter-Parliamentary Assembly).

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування