11 листопада 2022
1200

Тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради України з попереднього розгляду питань, які могли призвести до кризових явищ на енергетичному ринку України напередодні та під час збройної агресії російської федерації проти України проводить відкриті слухання.

Під час слухань обговорюватимуться питання щодо ситуації із припиненням постачання газу в період воєнного стану для підприємств, що виконують життєво важливі функції.

У заході планується участь народних депутатів України, представників РНБО України,  центральних органів виконавчої влади, місцевих органів влади та військових адміністрацій, експертного середовища, АТ «НАК «Нафтогаз України», ТОВ «Оператор ГТС України» та учасників ринку природного газу.

Трансляція наживо.

Довідково: Відповідно до визначених завдань ТСК проводить моніторинг підготовки до осінньо-зимового періоду 2022/2023 років. ТСК напрацьовуються проекти змін до законодавства, спрямовані на підтримку енергетичного ринку та забезпечення енергетичної безпеки України в період дії правового режиму воєнного стану.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування