04 жовтня 2022
1100

За ініціативи голови підкомітету з питань будівництва та проектування О.Дунди, голови підкомітету з питань технічного регулювання і ціноутворення у будівництві, енергоефективності у будівельній галузі І.Юнакова за участі Міністерства розвитку громад та територій України відбудеться обговорення запровадження будівельного інформаційного моделювання (ВІМ-технологій) та положень проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження будівельного інформаційного моделювання (ВІМ-технології) на всіх етапах життєвого циклу об'єктів та науково-технічного супроводу об'єктів, удосконалення процедури обстеження об'єктів, прийнятих в експлуатацію в установленому законодавством порядку, (реєстр. № 6383), поданого Кабінетом Міністрів України.

Захід відбудеться з метою обговорення актуальних питань запровадження будівельного інформаційного моделювання (ВІМ-технологій) як одного з ключових інструментів для подальшого реформування, модернізації та цифрової трансформації будівельної галузі України.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників Міністерства розвитку громад та територій України, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, професійних об’єднань будівельної галузі, Національної спілки архітекторів України, вищих навчальних учбових спеціалізованих закладів, проектних інститутів, архітекторів та проектантів.

Захід відбудеться 4 жовтня 2022 року, початок об 11:00, у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Організаційні питання щодо проведення заходу забезпечує помічник-консультант народного депутата України О.Дунди Бері Вікторія,
(тел. 255-46-16, +38 (050) 320-86-68, email: dunda@rada.gov.ua),

 заступник керівника секретаріату Комітету Казімірова Ірина, (тел. 255-32-47, email: kazimirova@rada.gov.ua).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування