19 вересня 2022
1400

 

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту проводить чергове засідання у форматі онлайн.

Порядок денний

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення мотивації до захисту Вітчизни та оптимізації мобілізаційної діяльності, (реєстр. № 7670, н.д. Мазурашу Г.Г.).

2. Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Президента України щодо присвоєння звання Герой України професійному українському боксеру Усику Олександру Олександровичу (реєстр. № 7692, н.д. Загородній Ю.І.).

3. Проект Закону про внесення зміни до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» щодо пільгової орендної плати для державних та комунальних закладів фізичної культури і спорту, неприбуткових організацій фізкультурно-спортивної спрямованості, (реєстр. № 7701, н.д. Мазурашу Г.Г.).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення стабільної роботи закладів фізичної культури і спорту та дошкільних навчальних закладів в умовах воєнного стану, (реєстр. № 7726, н.д. Мазурашу Г.Г. та інші).

5. Щодо проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про фізичну культуру і спорт» щодо посилення ролі національних спортивних федерацій та вдосконалення законодавчого забезпечення спортивних клубів.

6. Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування