16 вересня 2022
1100

 

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, під головуванням народного депутата України, Голови підкомітету з питань соціального захисту ветеранів Комітету – Остапенка А. Д., проводить засідання «круглого столу» на тему: «Соціальний захист та законодавча підтримка осіб, зниклих безвісти та їх родин».

Захід відбувається на виконання плану роботи Комітету на період восьмої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

Метою «круглого столу» є обговорення проблемних питань соціального захисту осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, та їх родин, а також зниклих безвісти осіб, які стали на захист держави у військовий час, починаючи з 24 лютого 2022 року, і напрацювання можливих шляхів їх вирішення.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників Офісу Президента України, центральних органів виконавчої влади, громадських організацій та засобів масової інформації.

До уваги ЗМІ: у разі зацікавленості працівників ЗМІ щодо участі у заході, організатори просять звертатись за додатковою інформацією до контактної особи - головного консультанта секретаріату Комітету Гуменюк Наталії Миколаївни (електронна адреса: humeniuk@rada.gov.ua  тел. 255-41-91, моб. 0963991224).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування