08 вересня 2022
1100

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводить у форматі відеоконференції на платформі ZOOM обговорення на тему: «Створення мережі захисних споруд цивільного захисту, спроможних забезпечити максимальний рівень безпеки громадян».

Захід ініційовано народним депутатом України, Заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Оленою Шуляк спільно з Міністерством розвитку громад та територій України.

Під час заходу заплановано обговорення питань щодо забезпечення реалізації положень прийнятого Верховною Радою України 29.07.2022 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення вимог цивільного захисту під час планування та забудови територій» №2476-IX. Зокрема, учасникам до обговорення запропоновано:

- концепцію забезпечення цивільного захисту;

- ідеологію забезпечення  вимог цивільного захисту під час будівництва;

- врахування вимог щодо цивільного захисту у містобудівній документації;

- питання зміни підходів до забезпечення населення спорудами цивільного захисту.

До участі запрошено народних депутатів України, представників Міністерства розвитку громад та територій України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, базових організацій та експертів у цій сфері.

Організаційні питання щодо проведення заходу забезпечують помічник-консультант Ауріка Горяйнова, тел. +38 (093) 436-53-86, e-mail: aurika.goryaynova@gmail.com, та головний консультант секретаріату Комітету Олена Бочарова, тел. (044) 255-23-29, e-mail: bocharova@rada.gov.ua

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування