18 серпня 2022
1100

Офіс Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відкриває новий Консультаційний центр.

Учасники заходу розкажуть про нові виклики, з якими стикнулася Україна після початку повномасштабного вторгнення рф, пов'язаного із захистом прав дитини, та про заходи, які вживає Українська держава в умовах воєнного стану для захисту маленьких українців. 

Відкриття Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відбувається у рамках інформаційно-комунікаційного порталу «Діти війни».

 Учасники заходу:

Дмитро Лубінець - Уповноважений Верховної Ради України з прав людини;

Дарія Герасимчук - Радник-уповноважений Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації;

Катерина Новохатня - Керівниця Ініціативи із захисту прав дитини та розвитку соціальних послуг проєкту Уряду Канади «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe).

Аксана Філіпішина - представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Формат: брифінг учасників заходу в Офісі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, коротка сесія Q&A та презентація простору - приміщення Консультаційного центру.

Брифінг транслюватиметься наживо на Facebook-сторінці Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за посиланням: https://www.facebook.com/office.ombudsman.ua  та на YouTube-каналі проєкту Уряду Канади «Супровід урядових реформ в Україні» (за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=7Zk6QGQ-fk8)

Акредитація ЗМІ проводиться до 18:00 17 серпня 2022 року за телефонами: 044-298-71-48, 050-556-89-74 та за е-mail: press@ombudsman.gov.ua

Початок реєстрації 18 серпня 2022 року о 10.00.

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування