10 серпня 2022
0930

Комітет Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу проводить чергове засідання.

Проєкт порядку денного

І. Законопроекти, що належать до пріоритетних сфер адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу, регулюються нормами і принципами СОТ та стосуються зобов’язань України в рамках Ради Європи та Угоди про асоціацію:

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112 (реєстр.№7581 від 22.07.2022; н.д. О.Бондаренко та інші)

2. Законопроекти, що регулюються національним законодавством країн-членів ЄС, не стосуються зобов’язань України в рамках Ради Європи та не потребують експертного висновку Комітету з питань інтеграції України до ЄС

3. Щодо схвалення Рекомендацій спільних слухань Комітетів Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу; з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів; з питань гуманітарної та інформаційної політики; з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин; з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва на тему: «Захист прав і свобод громадян України, які перебувають на території держав — членів ЄС та інших держав як тимчасово переміщені особи внаслідок збройної агресії Російської Федерації», що відбулись 15 червня ц.р.

4. Щодо деяких питань кількісного складу делегацій, діяльність яких забезпечується Комітетом з питань інтеграції України до Європейського Союзу

5. Інші питання


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування