26 липня 2022
1100

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відповідно до Плану роботи Комітету на період сьомої сесії Верховної Ради України IХ скликання проводить засідання «круглого столу» на тему: «Реформування законодавства про службу в органах місцевого самоврядування».

Під час заходу планується широке обговорення поданого Урядом України проекту Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» (реєстр. № 6504), а також презентація експертних висновків Ради Європи та Програми підтримки вдосконалення врядування та менеджменту (SIGMA) щодо нього.

До участі у роботі «круглого столу» запрошені народні депутати України, представники державних органів, вітчизняних і міжнародних організацій, інституцій, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, громадського середовища.

Захід відбудеться за сприяння та підтримки Проекту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), Проекту ЄС «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR), Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» у партнерстві з Національним агентством України з питань державної служби, Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), Швейцарсько-українським проектом «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE) та всеукраїнськими асоціаціями органів місцевого самоврядування.

«Круглий стіл» проводиться у форматі відеоконференції на платформі ZOOM. Трансляцію наживо можна подивитися на YouTube каналі Комітету.

Початок об 11:00.

Матеріали та програма заходу на сайті Комітету.

Контактна особа з організаційних питань: заступник керівника секретаріату Комітету Маковський Олександр Анатолійович, тел.: (044) 255-31-47, e-mail: makovskyi@rada.gov.ua.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування