08 червня 2022
1400

 

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту проводить засідання в онлайн форматі.

 

Порядок денний

1. Про результати виступу Національної дефлімпійської збірної команди України на XXIV Літніх Дефлімпійських іграх, що відбулися з 1 по 15 травня 2022 року в Бразилії.

2. Про хід підготовки національної збірної команди України до участі у Всесвітніх іграх, що відбудуться з 7 по 17 липня 2022 року в м. Бірмінгем (США).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо виплати грошової винагороди ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань (реєстр. № 7295, н.д. Третьякова Г.М.).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» щодо врегулювання окремих питань соціального захисту членів сімей військовослужбовців, (реєстр. № 7408, н.д. Батенко Т.І. та інші).

5. Проект Закону про внесення змін до статті 16-3 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» (щодо окремих питань призначення і виплати одноразової грошової допомоги) (реєстр. № 7415, н.д. Ляшенко А.О.).

6. Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування