16 травня 2022
1400

 

Із нагоди 32-річчя українського парламентаризму 16 травня о 14:00 Освітній центр Верховної Ради проведе експертний круглий стіл на тему: «Громадянська парламентська просвіта в умовах війни: зміст, форми, технології» у форматі відеоконференції.

 

Темпи розвитку громадянської освіти набирають небачених обертів. Попит на нові підходи до освітнього процесу та парламентської просвіти, зумовлений подіями сучасності, зростає. Саме тому питання підтримки українських школярів та продовження просвітницької діяльності набуває все більшої актуальності. 

 

«Експертний круглий стіл» передбачає дискусію щодо ролі суб’єктів державотворення у становленні громадянської парламентської просвіти під час воєнного стану та перспективи розвитку у майбутньому, обговорення результатів аналітичного огляду законодавчих актів і нормативних документів, які визначають основні цілі, зміст та завдання громадянської освіти у змісті загальної середньої освіти в Україні.

 

В обговоренні передбачається участь народних депутатів України, заступника аташе з питань освіти та культури Посольства США в Україні Скотта Вітмора, директора Офісу Демократії та Врядування USAID Марка Елінгстада, а також представників виконавчої гілки влади та громадських просвітницьких організацій.

 

Захід відбудеться за підтримки Програми USAID «РАДА: наступне покоління» та ГО «Об’єднання «Агенція розвитку освітньої політики».


Захід транслюватиметься на:

офіційному YouTube-каналі Телеканалу «Рада» — https://www.youtube.com/c/RadaTVchannel/featured,

Facebook-сторінці Верховної Ради України — https://www.facebook.com/verkhovna.rada.ukraine,

Facebook-сторінці Освітнього центру Верховної Ради України — https://www.facebook.com/educationcenterofVRU,

Facebook-сторінці Програми USAID RADA: наступне покоління — https://www.facebook.com/usaidradaprogram/. 

 

Стоїмо на сторожі парламентської просвіти! Усе буде Україна!



Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування