23 лютого 2022
1430

Комітет Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики переносить засідання на іншу дату. Про дату та час проведення засіданнябуде повідомлено у робочому порядку.

Порядок денний

1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення права працівників державних сільськогосподарських підприємств, установ, організацій на одержання земельної частки (паю), друге читання (реєстр. № 3012-2 від. 29.05.2020)

2. Про проекти Законів про внесення змін до Податкового кодексу України щодо здешевлення вартості продуктів харчування та збереження конкурентоспроможності вітчизняного виробника, поданий народними депутатами України Чайківським І.А., Батенком Т.І., Фрісом І.П. та іншими (реєстр. № 7023 від 04.02.2022), та про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зниження вартості продуктів харчування, лікарських засобів та комунальних послуг, поданий народними депутатами України Королевською Н.Ю., Солодом Ю.В. та іншими (реєстр. № 7023-1 від 17.02.2022). Комітет не головний

3. Інформація Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів щодо ситуації з сертифікації та реєстрації сільськогосподарської техніки

4. Про затвердження рекомендацій комітетських слухань на тему: «Про результати фінансово-господарської роботи Державної продовольчо-зернової корпорації України за 2021 рік»

5. Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування