21 лютого 2022
0900

Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку проведе засідання у форматі відеоконференції.

Порядок денний:

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним: 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо спрощення організації та проведення процедур закупівель за рахунок коштів бюджетів місцевого самоврядування (реєстр. №6537 від 21.01.2022).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» щодо захисту інтересів територіальних громад (реєстр. №4166 від 29.09.2020).

3. Проект Закону про внесення змін до пункту 3 розділу Х «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про публічні закупівлі» щодо закупівлі лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них особою, уповноваженою на здійснення закупівель у сфері охорони здоров'я, та із залученням спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлі (реєстр. №6416 від 10.12.2021).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» щодо уточнення деяких положень та сприяння залученню інвестицій в процесі приватизації (реєстр. №5397) (повторне друге читання).

5. Проект Закону про внесення зміни до статті 7 Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» щодо передачі цілісних майнових комплексів державних пожежно-рятувальних підрозділів (частин) та іншого майна Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту (реєстр. №3688) (друге читання).

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих відносин з використання комунального майна (реєстр. №3996 від 20.08.2020).

  ІІ. Різне.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування