16 лютого 2022
1500

Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності проведе засідання, яке відбудеться за адресою: вул. Садова 3-а, к. 727.

Порядок денний:

1. Про заслуховування інформації керівництва Офісу Генерального прокурора та керівництва Державного бюро розслідувань про стан досудового розслідування кримінальних проваджень щодо злочинів, вчинених під час Революції Гідності (2013 – 2014 р.).

2. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за самовільне проникнення на військові об'єкти (реєстр. № 5703), поданий Кабінетом Міністрів України. Комітет головний. Перше читання.

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо застосування обмежувальних заходів протидії домашньому насильству (реєстр. № 5629), поданий народними депутатами Бакумовим О.С., Міньком С.А та іншими. Комітет головний. Перше читання.

4. Проект Закону про внесення змін до статті 188-31 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за невиконання законних вимог посадових осіб органів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (реєстр. № 4415), поданий Кабінетом Міністрів України. Комітет головний. Перше читання.

5. Про затвердження Звіту про роботу Комітету за період шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (вересень 2021 року – січень 2022 року).

6. Про підкомітети Комітету з питань правоохоронної діяльності, їх склад та предмети відання.

7. Різне.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування