18 лютого 2022
1400

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відповідно до Плану роботи Комітету на період сьомої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе «круглий стіл» на тему: «Законодавче забезпечення  організації та проведення місцевого референдуму в Україні».

Захід відбудеться за сприяння та підтримки Проекту Ради Європи «Підтримка конституційних і правових реформ, конституційне правосуддя та надання допомоги Верховній Раді у проведенні реформ, спрямованих на підвищення її ефективності» у гібридному форматі.

До участі у роботі «круглого столу» запрошені народні депутати України, члени Робочої групи з розробки проектів законів з питань народовладдя, представники державних органів, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, експерти, представники вітчизняних і міжнародних організацій та інституцій.

Під час заходу планується презентація проекту Закону України «Про місцевий референдум» (реєстр. № 5512) та проекту висновку Європейської комісії «За демократію через право» (Венеційської комісії) щодо законопроекту за реєстр. № 5512, а також обговорення положень законопроекту та проекту висновку Венеційської комісії.

Формат заходу передбачає участь офлайн (м. Київ, вул. Алли Тарасової, 5, готель «Хаятт Рідженсі») та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Контактна особа: Кирилюк Тетяна Миколаївна - головний консультант секретаріату Комітету, тел.: (044) 255-27-90, e-mail: kyryliuk@rada.gov.ua

Онлайн трансляція заходу доступна на YouTube каналі Комітету:  https://youtu.be/9al06pbq1a8


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування