25 лютого 2022
1500

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проведе «круглий стіл» на тему: «Вдосконалення житлової політики. Новий Житловий кодекс України» (у форматі відеоконференції на платформі ZOOM).

Під час заходу планується обговорити зміни до законодавства у сфері житлової політики, проект Житлового кодексу України, зокрема, питання забезпечення реалізації права громадян на житло, управління житловим фондом, його утримання та збереження, правовідносини фізичних і юридичних осіб, органів державної влади, органів місцевого самоврядування у житловій сфері; правові, економічні, соціальні та організаційні засади державної житлової політики, а також в межах контрольної функції Комітету заслухати інформацію про стан виконання завдань, передбачених для реалізації Постанови Верховної Ради України 1766-IX від 22.09.2021 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення реалізації права громадян на житло».

До участі запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, фахівців та експертів професійних громадських організацій, об'єднань управителів житла.

Захід проводитиметься спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, асоціаціями органів місцевого самоврядування.

***


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування