16 лютого 2022
1500

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин проведе засідання, яке відбудеться за адресою: вул. Банкова, 5-7, к. 418 (з можливістю участі у форматі відеоконференції).

Порядок денний:

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про імміграцію», реєстр. № 6516 від 13.01.2022 р., поданий Кабінетом Міністрів України.

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

2. Проект Закону України про запровадження спеціального режиму господарської діяльності на території пріоритетного розвитку у Донецькій та Луганській областях, реєстр. № 6403 від 07.12.2021 р., поданий народним депутатом України Горбенком Р.О. та іншими народними депутатами України.

Інші питання:

3. Про затвердження рекомендацій міжкомітетських слухань щодо захисту прав людини  громадян Республіки Білорусь, які шукають захисту на території України.

4. Про звернення Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Денісової Л.Л. з ініціативою щодо підтримки проведення у вересні  2022 року Міжнародного форуму омбудсманів «Додержання прав і свобод людини  в умовах глобальних викликів» та відзначення 25-ї річниці з нагоди утворення інституту Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на державному рівні. 

5. Про заяву Комітету.

Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування