02 лютого 2022
1100

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводить засідання у форматі відеоконференції на платформі ZOOM у порядку, передбаченому Законом України «Про комітети Верховної Ради України» із застосуванням пункту 4 Розділу VIII Прикінцевих положень

Порядок денний

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з прийняттям Закону України «Про всеукраїнський референдум» (реєстр. №5875, КМУ, Д.Шмигаль)

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо розподілу повноважень органів місцевого самоврядування у зв'язку зі зміною адміністративно-територіального устрою (реєстр. №6281, КМУ, Д.Шмигаль)

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо децентралізації та розмежування повноважень органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади у зв'язку зі зміною адміністративно-територіального устрою (реєстр. №6282, КМУ, Д.Шмигаль)

4. Про призначення позачергових виборів Коровинського сільського голови Роменського району Сумської області

IІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним

5. Проект Закону про запобігання та протидію загрозам національній безпеці України у сфері громадянства (реєстр. №6369, ПУ, В.Зеленський)

6. Проект Закону про запобігання та протидію загрозам національній безпеці України у сфері громадянства (реєстр. №6369-1, н.д. О.Дунда, В.Поляк)

III. Інші

7. Про моніторинг реалізації проекту «Місцеве спостереження за політичними процесами в Україні», що впроваджується Всеукраїнською громадською організацією «Громадянська мережа «ОПОРА»

8. Про календарний план проведення засідань Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування та його підкомітетів на період сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий - липень 2022 р.)


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування