26 січня 2022
1430

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки проводить засідання 26 січня 2022 року, початок о 14:30.

Проект порядку денного:

1. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Трирічного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Служби безпеки України на 2022 – 2024 роки.

    Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Служби безпеки України на 2022 рік.

2. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Трирічного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Державного бюро розслідувань на 2022 – 2024 роки .

    Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Державного бюро розслідувань на 2022 рік.

3. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Трирічного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Головного управління розвідки Міністерства оборони України на 2022 – 2024 роки.

    Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Головного управління розвідки Міністерства оборони України на 2022 рік.

4. Різне.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування