26 січня 2022
1500

Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. Садова 3а, кабінет 727 (зал засідань).

Проєкт порядку денного

1. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за невиконання законних вимог Комісії з питань встановлення факту позбавлення особи особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України (реєстр. № 6105), поданий Президентом України та визначений як невідкладний. Комітет головний. Перше читання.

2. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України щодо відповідальності за порушення інтересів учасників Фонду майбутніх поколінь, (реестр. № 6397), поданий Президентом України та визначений як невідкладний. Комітет головний. Перше читання.

3. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України щодо відповідальності за порушення інтересів учасників Фонду майбутніх поколінь, (реєстр. № 6397 - 1), поданий народним депутатом України Цимбалюком М.М. Комітет головний. Перше читання.

4. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо протидії порушенню прав у сфері праці України (реєстр. № 5749), поданий народними депутатами України Гришиною Ю.М.,  Медяником В.А. та іншими. Комітет головний. Перше читання.

5. Про розгляд пропозицій Головного юридичного управління до проекту Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо визначення підслідності кримінальних правопорушень, досудове розслідування, яких здійснюють слідчі органів Державного бюро розслідувань) (реєстр. № 2560).

6. Проект Закону про внесення змін до статі 161 Кримінального кодексу України для реалізації положень Закону України «Про запобігання та протидію антисемітизму в Україні» (реєстр. № 5110). Друге читання.

7. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо скасування правової норми, яка передбачає відповідальність за порушення вимог оформлення та внесення відомостей до товарно-транспортної накладної або інших визначених законодавством документів на вантаж (реєстр. № 6158), поданий народними депутатами України Устіновою О.Ю., Василенко Л.В. та іншими. Комітет головний. Перше читання.

8. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку встановлення поліцейського контролю за поведінкою окремих осіб, звільнених з місць позбавлення волі (реєстр. № 6127) поданий народними депутатами України Устіновою О.Ю., Крейденком В.В. та іншими. Комітет головний. Перше читання.

9. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо удосконалення порядку встановлення поліцейського контролю за поведінкою окремих осіб, звільнених з місць позбавлення волі (реєстр. № 6128). Комітет головний. Перше читання.

10. Про затвердження Рекомендації відкритих комітетських слухань на тему: «Діяльність Державного бюро розслідувань, стан виконання покладених на Державне бюро розслідувань завдань та додержання ним законодавства, прав і свобод громадянина», що відбулися 09 грудня 2021 року в Комітеті Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

11. Про затвердження рекомендацій Комітету за наслідками виїзного позачергового засідання Комітету з питань правоохоронної діяльності 22 листопада 2021 р. у м. Харків на тему: «Про стан правопорядку на території міста Харкова та Харківської області щодо забезпечення безпеки на дорогах. Проблеми правозастосування та напрямки удосконалення законодавчого забезпечення».

12. Про пропозиції Комітету до проекту Порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання вересень (лютий – липень 2022 р.).

13. Про план роботи Комітету на сьому сесію Верховної Ради України дев'ятого скликання (лютий – липень 2022 р.).

14. Про розклад засідань Комітету у лютому 2022 року.

15. Різне.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування