26 січня 2022
1430

 

Комітет Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 18/2, зал № 12.

Порядок денний

1. Інформація Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів відповідно до запропонованих питань (додаються у матеріалах).

2. Презентація законопроектів щодо удосконалення порядку фінансування ведення Державного земельного кадастру.

3. Про проект Закону про внесення змін до частини першої статті 208 Земельного кодексу України (щодо сприяння будівництву аеропортів), поданий народними депутатами України Тищенком М.М., Лабою М.М., Негулевським І.П. (реєстр. № 6187 від 19.10.2021).

4. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо харчових продуктів та інших об'єктів санітарних заходів, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 6248 від 01.11.2021).

5. Про затвердження пропозицій до проекту порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

6 . Про затвердження Звіту про роботу Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики за період роботи шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

7. Про затвердження Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики на період роботи сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

8. Про затвердження розкладу засідань Комітету з питань аграрної та земельної політики на лютий 2022 року.

9. Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування