19 січня 2022
1100

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки проводить засідання 19 січня 2022 року, початок об 11:00.

Проект порядку денного:

1. Пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки до проекту Порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий - липень 2022 року).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення завдань та основ підготовки і ведення національного спротиву (реєстр. № 6302, друге читання).

3. Проект Закону про забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей із залученням недержавних коштів та передачу земель в оренду, відчуження майна (реєстр. № 5716, перше читання).

4. Пропозиції міністерств до проекту Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2022 рік.

5. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Трирічного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Національної гвардії України на 2022 – 2024 роки.

    Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Національної гвардії України на 2022 рік.

6. Інформація Державного бюро розслідувань щодо арештованого майна Міністерства оборони України (розгляд питання у закритому режимі).

7. Інформація Служби зовнішньої розвідки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби України (розгляд питання у закритому режимі).

8. Різне.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування