20 грудня 2021
1000

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводить презентацію проекту Закону України «Про публічні консультації» (реєстр. № 4254 від 23.10.2020 р.), підготовленого до другого читання Робочою групою Комітету.

Трансляція наживо

Проектом Закону України пропонується визначити перелік суб’єктів, уповноважених проводити публічні консультації, розкрити зміст принципів проведення публічних консультацій, унормувати права та обов’язки суб’єктів проведення публічних консультацій і заінтересованих сторін у правовідносинах, пов’язаних з проведенням публічних консультацій, визначити форми проведення публічних консультацій та їх особливості тощо. Вказаний проект Закону України був прийнятий Верховною Радою України 5 березня 2021 року в першому читанні за основу та доопрацьований Робочою групою Комітету за участі народних депутатів України, представників асоціацій органів місцевого самоврядування, громадськості, міжнародних інституцій, науковців з метою його розгляду парламентом у другому читанні.

Презентація підготовленого до другого читання законопроекту відбудеться 20 грудня 2021 року о 10:00 за адресою: м. Київ, бул. Т. Шевченка / вул. Пушкінська, 5-7/29, Готель «Прем’єр Палац» з можливістю підключення на платформі ZOOM.

Початок реєстрації о 09:00, перед початком заходу учасники повинні будуть здати експрес тест на антиген до коронавірусу SARS-CoV-2 (проводиться безкоштовно).

Презентація відбудеться за сприяння та підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Національного демократичного інституту (NDI).

Програма заходу

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування