08 грудня 2021
1100

 

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів проводить комітетські слухання на тему: «Щодо роботи Міжвідомчої комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій та виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті) або інвалідності волонтера і деяких інших категорій осіб відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та Міністерства у справах ветеранів України з приводу надання статусу учасника бойових дій».

До участі у цьому заході запрошені народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Офісу Президента України, сторін соціального діалогу, громадських організацій учасників ветеранів АТО та осіб з інвалідністю, волонтерів, наукових установ, засобів масової інформації та ін.

Захід відбудеться у форматі відеоконференції на платформі ZOOM. Відповідне посилання буде розміщено на веб-порталі Комітету у день проведення Слухань у Комітеті.  


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування