30 листопада 2021
0900

З 30 листопада до 3 грудня у Верховній Раді України у межах кампанії «16 днів проти насильства» буде представлено арт-проект «Це не гра» (вул. Грушевського, 5, кулуари першого поверху).

Мета кампанії – зосередити увагу на важливості протидії насильству. Ідея виставки полягає у зображенні форм насильства у вигляді комп’ютерної гри, підкреслюючи розмиття кордонів віртуального та реального світів. У алегоричній формі насильство змальовано у сюжетах з різними формами вираження – фізичне, сексуальне, психологічне (емоційне), економічне.

Організатори проекту: українське представництво міжнародної організації «White Ribbon» (Біла Стрічка) у партнерстві з Фондом Тетяни Рамус та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, а також Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Довідково: «Біла Стрічка. Україна/White Ribbon. Ukraine» – українське представництво міжнародного громадського руху та наи?більша у світі ініціатива чоловіків на підтримку жінок проти гендерно зумовленого насильства та дискримінації?. Біла стрічка символізує особисту присягу ніколи не вчиняти, не замовчувати та не виправдовувати насильство щодо жінок.

Представництва Білоі? Стрічки існують в більше ніж 90 краі?нах світу. Її символ – білу стрічку – на знак підтримки надягають всесвітньо відомі особистості, такі як Перша леді України Олена Зеленська, Андрій Шевченко, Девід Бекхем, Пол Маккартні, Сальма Хайек, Гаррі Стайлз, Стелла Маккартні, Наомі Кембел, Белла Хадід тощо.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування