30 листопада 2021
1200

З 30 листопада до 3 грудня 2021 року у Верховній Раді України проходитиме фотовиставка у рамках соціального проекту «Sun Pro Ua: сонячні професії» (вул. Грушевського, 5, кулуари третього поверху).

Експозицію представлятимуть 30 фотографій, героями яких стали 35 дітей із синдромом Дауна та 30 зіркових експертів різних професій: теле- та радіо-ведучі, ресторатори, художники, актори, бізнес-тренери, маркетологи, журналісти, політики, лікарі, художники, співаки, викладачі, фотографи, блогери, дизайнери, стилісти, спортсмени та інші зіркові експерти.

Ідея та місія проекту – формування в Україні законного та доступного права «сонячних» людей на професійне навчання та працевлаштування, самореалізацію та незалежність.

О 15-20 з нагоди відкриття виставки відбудеться брифінг голови підкомітету з питань державної молодіжної політики Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Ірини Борзової та організаторів заходу – представників громадської організації «Вінниця Даун Синдром» (вул. Грушевського, 5, третій поверх, Прес-центр).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування