01 грудня 2021
1430

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проведе засідання, яке відбудеться за адресою: вул. Грушевського,18/2, к.11.

Розглядатимуться наступні питання:

Про перейменування міста Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області.

Про призначення позачергових виборів Золотоніського міського голови Золотоніського району Черкаської області.

Про призначення позачергових виборів Володарського селищного голови Білоцерківського району Київської області.

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України «Про особливий порядок  місцевого  самоврядування  в  окремих  районах Донецької та Луганської областей» (р.№6342, н.д. А.Костін та інші).

Проект Постанови про встановлення меж міста Бердичева Бердичівського району Житомирської області (р.№6242, Кабінет Міністрів України). 

Проект Постанови про зміну та встановлення меж міста Носівки Ніжинського району Чернігівської області (р.№6243, Кабінет Міністрів України).

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» (щодо підвищення ролі громадськості у затвердженні на місцевому рівні містобудівної документації) (р.5604, н.д. Д.Гурін та інші ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку відкликання депутатів місцевих рад, а також сільських, селищних та міських голів за народною ініціативою (р.4208, н.д. С. Гривко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо Національного військового меморіального кладовища (р.4225, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку дострокового припинення повноважень сільського, селищного, міського голови (р.№5241, друге читання).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до окремих законів України (щодо підстав дострокового припинення повноважень членів державних колегіальних органів) (р.№6229, н.д. А.Загоруйко та інші народні депутати України).

Інші питання:

Про розгляд i узгодження пропозицій Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування та Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади до проекту Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2022 рік.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування