03 листопада 2021
1500

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин проводить засідання з можливістю участі у форматі відеоконференції за адресою:  м. Київ, вул. Банкова, 5-7, кім. 418.

Порядок денний

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про внесення змін до Законів України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» та «Про зайнятість населення» щодо залучення провідних фахівців до роботи у системі охорони здоров’я України, реєстр. № 5888 від 03.09.2021 р., поданий народними депутатами України Дмитрієвою О.О., Разумковим Д.О. та іншими народними депутатами України.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визнання депортованими громадян України, які у 1944-1951 роках були примусово переселені з території Польської Народної Республіки, реєстр. № 2038, (друге читання).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

3. Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо недискримінації вагітних жінок та інших осіб, які здійснюють догляд за дитиною до досягнення нею трирічного віку, реєстр. № 6069 від 17.09.2021 р., поданий народними депутатами України Підласою Р.А., Василенко Л.В., Корнієнком О.С. та іншими народними депутатами України.

ІІІ. Інші питання

4. Про використання міжнародно-правового співробітництва між Республікою Білорусь та Україною для збору інформації, яка може бути використана для політично мотивованих переслідувань проти громадян Республіки Білорусь, що перебувають в Україні та щодо інших питань захисту прав громадян  Республіки Білорусь, які шукають захист на території України.

5. Про затвердження Положення про Консультативно-дорадчу раду з питань національних спільнот.

Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування