03 листопада 2021
1730

Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3а, кімн.1316.

Порядок денний

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо військової освіти та науки (реєстр. № 5641 від 09.06.2021, н.д.І.Верещук, Ю.Здебський, М.Безугла та інші) (друге читання).

Доповідач: Гришина Юлія Миколаївна - голова підкомітету з питань вищої освіти;

2. Проект Закону про внесення змін до статті 48 Закону України «Про вищу освіту» щодо врегулювання освітньої діяльності у сфері вищої освіти для іноземців та осіб без громадянства (реєстр. № 5727 від 02.07.2021, н.д.Ю.Гришина, І.Негулевський, В.Іванов, О.Лис, В.Медяник, А.Клочко та інші).

Доповідач: Гришина Юлія Миколаївна - автор законопроекту;

3. Проект Закону про внесення змін до статті 48 Закону України «Про вищу освіту» щодо мови освітнього процесу для іноземців та осіб без громадянства (реєстр. № 5727-1 від 05.07.2021, н.д.І.Крулько).

Доповідач: Крулько Іван Іванович - автор законопроекту;

Співдоповідач: Гришина Юлія Миколаївна - голова підкомітету з питань вищої освіти;

4. Проект Закону про внесення змін до статті 48 Закону України «Про вищу освіту» щодо мови освітнього процесу в закладах вищої освіти для іноземців та осіб без громадянства (англійська мова, інші офіційні мови Європейського Союзу) (реєстр. № 5727-2 від 09.07.2021, н.д.Н.Піпа, Я.Юрчишин, Г.Васильченко, І.Констанкевич та інші).

Доповідач: Піпа Наталія Романівна - автор законопроекту;

Співдоповідач: Гришина Юлія Миколаївна - голова підкомітету з питань вищої освіти;

5. Звіт Рахункової палати України про результати аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами.

Доповідач: представник Рахункової палати України;

Співдоповідач: Гришина Юлія Миколаївна -  голова підкомітету з питань вищої освіти;

6. Звіт Рахункової палати України про результати аудиту ефективності виконання заходів з матеріально-технічного забезпечення закладів загальної середньої освіти за кошти субвенцій з державного бюджету.

Доповідач: представник Рахункової палати України;

Співдоповідач: Гришина Юлія Миколаївна - голова підкомітету з питань вищої освіти;

7. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо оприлюднення щорічного звіту керівника закладу вищої освіти та цільових показників діяльності закладу вищої освіти (на підставі реєстр. № 5685 від 18.06.2021 та реєстр. № 5685-1 від 07.07.2021).

Доповідач: Піпа Наталія Романівна -  секретар Комітету з питань освіти, науки та інновацій;

8. Різне.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування