20 жовтня 2021
1430

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. М. Грушевського, 18/2, зал № 11.

Порядок денний

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1. Про повторний розгляд у другому читанні проекту Закону України «Про місто Київ - столицю України» (реєстр. №2143-3) із зауваженнями Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з прийняттям Закону України «Про всеукраїнський референдум» (реєстр. №5875, КМУ, Д.Шмигаль)

3. Проект Закону про внесення змін до пункту 10 Розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення права територіальних громад на охорону здоров'я та медичну допомогу (реєстр. №5334, н.д. С.Гривко)

4. Про призначення позачергових виборів Успенівського сільського голови Білгород-Дністровського району Одеської області

5. Про перейменування села Новгородківка Мелітопольського району Запорізької області

6. Про перейменування села Латівка Одеського району Одеської області

II. Законопроекти, з опрацювання яких комітет не є головним

7. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування операцій з продажу (обміну) об'єктів нерухомого майна, незавершеного будівництва, майбутнього об'єкта нерухомості, спеціальних майнових прав на такі об'єкти (реєстр. №5638, н.д. О.Шуляк, В.Іванов, А.Клочко, Д.Ісаєнко, М.Саврасов, А.Стріхарський, Т.Плачкова, О.Аліксійчук, В.М’ялик та інші)

III. Інші

8. Про Розклад засідань Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на листопад - грудень 2021 року


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування