20 жовтня 2021
1500

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3а, кімн. 916.

Порядок денний

1. Проект Закону про ратифікацію Протоколу про право, що застосовується до зобов'язань про утримання, (реєстр. № 0127, Президент України).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про міжнародне приватне право» у зв'язку з ратифікацією Протоколу про право, що застосовується до зобов'язань про утримання,(реєстр. № 6107, Президент України).

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» щодо подання відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи, (реєстр. № 6131 н.д. Санченко О.В.).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» щодо розширення переліку юридичних осіб, які не надають відомості про кінцевого бенефіціарного власника,  (реєстр. № 6131-1, н.д. Крейденко В.В. та інші).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо присвоєння почесного звання «Батько-герой», (реєстр. № 6162), н.д. Бардіна М.О.  та інші).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування