15 вересня 2021
1100

 

В Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів відбудеться засідання в режимі відеоконференції (вул. Банкова, 6-8, кім. 525).

Порядок денний:

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Попередній розгляд законопроектів:

1. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення» щодо приведення термінів закону у відповідність до термінів, які вживається у законодавстві про реабілітацію жертв репресій (р. № 4480, н.д. Федина С., Цимбалюк М.)

2. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо вдосконалення функціонування Єдиного державного реєстру ветеранів війни та запровадження електронного посвідчення ветерана (р.№ 5694, н.д. Чернєв Є.)

3. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії порушенню прав у сфері праці (р. № 5748, н.д. Гришина Ю., Третьякова Г. та інші)

4. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту осіб, які нагороджені орденом «Золота Зірка» та орденом Богдана Хмельницького трьох ступенів (р.№ 5601, н.д. Третьякова Г. та інші)

5. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення зміни до статті 6 Закону України «Про соціальний захист дітей війни» щодо державної соціальної підтримки дітей війни (р. № 5605,  н.д. Поляков А., Остапенко А. та інші)

6.  Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проектів законів:

-     про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» щодо витрат на виплату і доставку пільгових пенсій (р.№ 5658, н.д. Василевська-Смаглюк О., Третьякова Г. та інші)

-     про внесення змін до пункту 2 розділу XV «Прикінцеві положення» Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» щодо витрат на виплату і доставку пільгових пенсій (р.№ 5658-1, н.д. Королевська Н. та інші)

 7. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проектів законів:

-    про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (р. № 5416, н.д. Арсенюк О.О.)

-    про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення та посилення соціальних гарантій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (р.№ 5416-1, н.д. Королевська Н.Ю. та інші)

8. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення належних соціальних гарантій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на виконання рішення Конституційного Суду України (р.№ 1117 дооп., н.д. Королевська Н. та інші)

9. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проектів законів:

-     про внесення змін до статті 13 Закону України «Про соціальні послуги» щодо підвищення розміру компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду (р.  4283,  н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М.)

-     про внесення змін до статті 13 Закону України «Про соціальні послуги» щодо підвищення розміру компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду (р.  4283-1,  н.д. Королевська Н. та інші).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування