23 серпня 2021
1600

 

Позачергова сесія Верховної Ради України дев’ятого скликання проводиться відповідно до Розпорядження Голови Парламенту Дмитра Разумкова № 237 від 18 серпня 2021 року у зв’язку з вимогою 156 народних депутатів України про скликання позачергової сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та відповідно до частини другої статті 83 Конституції України, частини другої статті 11 Регламенту Верховної Ради України (м. Київ, вул. М. Грушевського, 5, сесійна зала).

Порядок денний позачергової сесії 23 серпня 2021 року

Про проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОЧЕС, Європейського Парламенту, урядів і парламентів іноземних держав щодо посилення міжнародного співробітництва в рамках Кримської платформи для протидії агресії Російської Федерації (реєстр. № 5775).

 

До уваги ЗМІ!

Відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Д. Разумкова № 204 від 16.07.2021 журналісти та оператори/фотокореспонденти ЗМІ працюють у пресцентрі парламенту (м. Київ, вул. М. Грушевського, 5, кулуари третього поверху) за наявності постійної картки акредитації, виданої Апаратом Верховної Ради України, та разових додаткових перепусток.

Допуск представників ЗМІ до будинку Верховної Ради України по вул. М. Грушевського, 5 через під’їзд № 1 та допуск операторів/фотокореспондентів з професійним обладнанням до ложі преси балкону здійснюється у порядку черги після отримання на відповідному посту охорони разової додаткової перепустки, що повертається на цей пост охорони після закінчення робочого дня.

З огляду на суттєві зміни в русі транспорту 23 серпня повідомляємо, що найближчі місця для під’їзду транспортних засобів до пл. Конституції – це Будинок офіцерів (вул. М. Грушевського, 30/1) та перетин вул. Шовковичної і вул. Інститутської, далі до Верховної Ради України можна дістатися пішки.

Також нагадуємо про необхідність мати  при собі паспорт та картку акредитації.

Чекаємо на вас і дякуємо за розуміння.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування