30 липня 2021
1000

З нагоди 30-ої річниці Дня Незалежності України, Освітній центр Верховної Ради України у співпраці з міжнародним дитячим центром «Артек» проводять онлайн-конкурс дитячих відеоробіт на тему: «Незалежність моєї країни».

Конкурс проводиться з метою популяризації парламентської просвіти серед дітей та молоді, підвищення рівня обізнаності школярами новітньої історії української незалежності.

Діти від 9 до 12 років матимуть змогу позмагатися за право внести Прапор України до будинку Парламенту 24 серпня у день 30-ої річниці Незалежності України. У 1991 році цей Прапор до будинку вносили народні депутати України першого скликання.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити Google-форму (https://bit.ly/3zy83JN) та прикріпити до неї відеороботу, яка розкриває тему: «Незалежність моєї країни».

Особливістю є те, що учасники конкурсу можуть у довільній формі та за допомогою будь-яких допоміжних матеріалів виразити свою думку.

Обов'язкові вимоги:

- на відео має бути учасник, який бере участь у конкурсі; 

- загальна тривалість відео - до 60 секунд, розмір - не більше 200 МБ; 

- формат зйомки - горизонтальний, мова - українська; 

- відео має бути знято при денному чи студійному світлі; 

- аудіосупровід має бути чітким, без шумових перешкод.  

Прийом конкурсних робіт завершується 9 серпня  о 18:00. Переможців визначить спеціально створена конкурсна комісія, результати буде оголошено 15 серпня на Facebook-сторінці Освітнього центру Верховної Ради України (https://www.facebook.com/educationcenterofVRU/).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування