30 червня 2021
1500

Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. Садова 3а, кабінет 727 (зал засідань).

Проект порядку денного

1. Про проекти законів України:

- «Про амністію з нагоди 30-ї річниці Незалежності України» (реєстр. № 5249), поданий народними депутатами Яцик Ю.Г. та іншими.

- «Про амністію з нагоди 30-ї річниці Незалежності України» (реєстр. № 5249-1), поданий народними депутатами Фрісом І.П. та іншими.

 Комітет головний. Перше читання.

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за реалізацію (відпуск) лікарських засобів малолітнім особам» (реєстр. № 5123-1). Друге читання.

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за незаконне виселення з житла» (реєстр. № 4333). Друге читання.

4. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо виконання рішень Європейського суду з прав людини» (реєстр. № 4049). Друге читання.

5. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності за незаконну торгівлю пальним» (реєстр. № 2515), із зауваженнями Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України.

6. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо кримінальної відповідальності за катування» (реєстр. № 5336), поданий Кабінетом Міністрів України Комітет головний. Перше читання.

 7. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо повноважень вищих спеціалізованих судів з розгляду справ про адміністративні правопорушення» (реєстр. № 5490), поданий Кабінетом Міністрів України Комітет головний. Перше читання.

8. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо міжнародного співробітництва у кримінальних справах» (реєстр. № 5103), поданий Кабінетом Міністрів України Комітет головний. Перше читання.

9. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо питань пов’язаних із охороною та захистом авторського права і суміжних прав» (реєстр. № 5553), поданий народним депутатом Буймістер Л.А. Комітет головний. Перше читання.

10. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за викрадення дитини одним з батьків» (реєстр. № 5549), поданий народним депутатом Лубінцем Д.В. та іншими. Комітет головний. Перше читання.

11. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо особистої поруки» (реєстр. № 4222), поданий народними депутатами Юрчишиним Я.Р. та іншими Комітет головний. Перше читання.

12. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за незаконну вирубку лісу» (реєстр. № 4451), поданий народним депутатом Заремським М.В. Комітет головний. Перше читання.

13.  Про проект Закону України  «Про внесення змін до статті 173 Кримінального процесуального кодексу України щодо недопущення арешту коштів на кореспондентських рахунках банків»  (реєстр. № 4373), поданий народними депутатами Гетманцевим Д.О. та іншими Комітет головний. Перше читання. Виноситься вдруге.

 14. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо науково-консультативного забезпечення  у кримінальному провадженні та провадженні в справах про адміністративні правопорушення» (реєстр. № 4295), поданий народними депутатами Фрісом І.П. та іншими Комітет головний. Перше читання. Виноситься вдруге.

 15. Про проекти законів для включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України IX скликання:

- про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо застосування обмежувальних заходів протидії домашньому насильству (реєстр. № 5629);

- про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо заходів, спрямованих на поновлення прав засуджених осіб та осіб, взятих під варту, у зв'язку з неналежними умовами тримання (реєстр. № 5653);

- про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо удосконалення окремих положень про судовий розгляд та досудове розслідування (реєстр. № 5661);

- про внесення змін і доповнень до Кримінального кодексу України (реєстр. № 5672).

16. Різне

16.1. Про розклад засідань Комітету на липень 2021 року.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування