16 червня 2021
1430

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. М. Грушевського,18/2, зал № 11.

Трансляція наживо


Порядок денний

І. Законопроекти, з опрацювання яких  Комітет визначено головним

1. Пропозиції Президента до Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» (реєстр. № 4535, ПУ, В. Зеленський)

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну службу» (реєстр. № 5493, КМУ, Д. Шмигаль)

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо приведення законодавства у відповідність із Законом України «Про адміністративні послуги» (реєстр. № 5468, КМУ, Д. Шмигаль)

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо організації діяльності Кабінету Міністрів України та центральних органів виконавчої влади (реєстр. № 5469, КМУ, Д. Шмигаль)

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перебігу строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг під час дії карантину (реєстр. № 5454, н.д. О. Шуляк, В. Безгін, І. Юнаков, А. Клочко, О. Корнієнко, Д. Микиша. О. Аліксійчук, В. Іванов та інші)

6. Проект Закону про внесення змін до Виборчого Кодексу України щодо присутності народних депутатів України на засіданнях виборчих комісій (реєстр. № 4473, н.д. Н. Шуфрич)

IІ. Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування