16 червня 2021
1500

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3а, кімн. 916.

Порядок денний:

1. Проект Закону про внесення зміни до статті 52 Закону України «Про фізичну культуру і спорт» щодо діяльності Національної лабораторії антидопінгового контролю,  (реєстр. № 5640, н.д. Кожем’якін А.А. та інші).

2. Проект Закону про внесення змін до статті 110 та 111 Сімейного кодексу України, (реєстр. № 5492, н.д. Бардіна М.О. та інші).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання деяких питань у спорах щодо визначення місця проживання малолітньої дитини, (реєстр. № 5548, н.д. Лубінець Д.В. та інші).

4. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за викрадення дитини одним з батьків,(реєстр. № 5549, н.д. Лубінець Д.В. та інші).

5. Проект Закону про внесення зміни до статті 22 Закону України «Про правовий режим земель охоронних зон об’єктів магістральних трубопроводів», (реєстр. № 5587, н.д. Мазурашу Г.Г.та інші).

6. Різне.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування