11 червня 2021
0900

 

З 7 до 21 червня 2021 року Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики проводить публічні консультації щодо законопроекту №5546 «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (про тимчасове включення програм загальнонаціонального багатоканального (цифрового) мовлення з використанням радіочастотного ресурсу до складу універсальної програмної послуги для забезпечення інформаційної безпеки населення в районі відсічі збройної агресії Російської Федерації)» (зареєстрований 21 травня 2021 р.).

Автори законопроекту: народні депутати України Федієнко Олександр Павлович, Потураєв Микита Русланович, Штепа Сергій Сергійович, Соха Роман Васильович, Горбенко Руслан Олександрович, Брагар Євгеній Вадимович та ін. (загалом понад 30 осіб).

Детальніше за посиланням: Консультаційний документ.

Свої пропозиції та коментарі до законопроекту, будь ласка, подавайте шляхом заповнення гугл-форми або на електронну адресу blyschyk@rada.gov.ua.

Пропозиції приймаються до 21 червня 2021 року.

Після зведення та узагальнення наданих пропозицій 30 червня 2021 року буде оприлюднено звіт за підсумками публічних консультацій.

Публічні консультації проводяться у співпраці з ініціативою «Модельний комітет» Програми USAID РАДА.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування